Muslimska Familjedagarna

Sitter just nu som publik i Älvsjö Stockholms mässan och lyssnar till invigningen för Muslimska Familjedagarna!

Let's go!

Åååååååh överlycklig!!!

Salaam alaykom!!

Åååh va jag är så överlycklig över att det är påsklov!!!!!
Har aldrig varit såhär glad över att det är lov nu, så lycklig Alhamdulillah!!

Idag hade man jag bara två lektioner och senare skulle min klass ut på bowling, men jag valde istället att vara hemma hihi.
Hahah det va faktiskt två person som kom till vår klass och skulle prata om studentskiva och sånt skit (?!)
Vi går i 2:a året i gymnasiet så det var en aning tidigt, och för mig som är typ den enda muslim-tjejen i min klass så ville jag bara dö av garv i hela stunden som de personerna snackade under. Va ska jag göra där liksom? A3oodhubillaah!
Forget it! Jag ska ha min egen fina lilla halaal fest med mina finaste kompisar där jag kan ha dunderrolig, ännu roligare än va de flesta kommer att ha då det kommer vara no alcohol då vi kommer ihåg bättre, no boys eller musik då det ska vara 100% halaal :D (åååh, längtar tills jag tar studenten, så jag slipper gymnasiet och dess plugg!!)

Imorn är det Muslimska Familjedagarna som gäller kl 11.00!! Då blir det fredagsbön i Älvsjö mässan och gissa som kommer ge Khutban (Predikan)???
YASER QADHI!!! Jag och min man älskar honom! Tycker synd om min man som kommer att jobba under den tiden och inte kommer kunna närvara under fredagsbönen just i Älvsjö...
Missa inte chansen in shaa Allah. Ta med kompisar och få viktiga lärdomar!

Ha det gött så länge! :)

Åh, snart möts vi igen, åh min kära påsklov!

Salaam alaykom/ heeej!

Idag var det väldigt tröttsamt även om det inte var så mycket att göra, förutom att gå till skolan...
Vaknade lite sent imorse och kom till skolan nästan en timme försent... Missade nästan hela första lektionen vilket var företagsekonomi, men Alhamdulillah jag hann ändå ikapp med det vi skulle göra :D
I slutet av dagen när vi skulle sluta så va jag och några andra tvungna att ha ett omprov i Administration.. Jag hade gjort provet innan men hade inte direkt pluggat till ordentligt så jag blev underkänd på just det provet. Lite skillnad blev det förstås idag även om jag inte hade pluggat hehe... Får hoppas på det bästa in shaa Allah!

Snart ska jag läsa en bok skriven på engelska som heter: "Tuesdays With Morrie". Jag som faktiskt hatar att läsa böcker, tyckte faktiskt att denna bok var väldigt intressant. Skönt för mig och mina betyg då jag inte behöver kämpa mig igenom boken för att nå ett godkänt betyg, nu när jag ligger liiite risigt till..
Snart, bara snart så är det påsklov vilket jag läääääääääängtar till! Har varit väldigt skoltrött på sistone så det ska bli skönt att vara hemma, inte för att jag kommer slippa plugget helt och hållet men åtminstone slipper att vakna så tidigt på morgonen.

Förresten, ni vet väl att Sum-konferensen som numera heter "Muslimska Familjedagarna" börjar nu på fredag? Missa inte detta tillfälle då man kan lyssna på bra föreläsningar av väldigt älskvärda föreläsare, träffa andra systrar runt om Sverige och eventuellt Norge och Danmark, sköna underhållningar och god mat!
Vem vet, vi kanske ses där.. Eller of course, ni vet ju inte vem jag är hihihihi!

Slutsnackat! Nu måste jag läsa min bok innan jag somnar.
Ha det bra, gott folk! :)

27/03-2013

Salaam alaykom!

Asså jag vill bara gå hem! Hade nyss svenska-lektion och läste en bok som heter "Svindlande höjder"... Asså jag orkar inte mer Asså, jag är verkligen ingen bokälskare...
Men men, man får hålla ut.. Det är bara 4...timmar kvar.. Plus ett prov efter vi har... Slutat....

Ajaa, gör duaa för mig!
Vi ses senare in shaa Allah! :)

26/03-2013

Salaam alaykom!

Här sitter jag i skolan och gör någon läxa. Jag kommer att sluta kl 17 idag vilket dödar mig inombords!
Tänkte bara höra av mig lite då det va lite länge sen.

Vi får höra sen in shaa Allah! :D

Silver Sister

Living Life At It's Best <3

RSS 2.0