16/02-2013

Salaam Alaykom/ Hello!

Tredje inlägget, WOH.... Nä, nu ska jag sluta med det, hehe.

Har vaknat ganska så pigg och lite öm bakom axeln, tror nog att jag sov lite snett helt enkelt..

Jag har så mycket plugg att det inte är sant, ändå så sitter jag och gör ingen nytta... Ännu en anledning till att bli en home-maker...

Igår lagade jag lite mat till familjen... Jag tänkte göra en bra inlägg, men eftersom jag skriver från mobilen så blir inte alltid så lyckat, så ni får ha något att längta till hehe.

Hej så länge! :D

Valentine's day? Ain't nobody got time for that!

Salaam Alaykom/ hejsan!

Andra inlägget redan, någon verkar vara riktigt taggad! :D

Ja, som många tyvärr firar så är det Alla hjärtans dag idag, jag firar inte det eftersom det är något som inte har någon grund inom islam och efterliknar människor utanför islam.
Plus, du ska inte älska din man (jag säger inte pojkvän för att jag är emot utomäktenskapliga förhållanden, men respekterar er ändå) en gång per år bara för att det är alla hjärtans dag, du ska älska honom varje dag för att hålla äktenskapet vid liv.

Så för mig är det en helt vanlig torsdag den 14 februari 2013.

Då ska man gå och lägga sig vid sängen igen..

Wohoo Första Inlägget!

Salaam Alaykom/Hejsan!
 
Som man ser här då så är detta mitt första inlägg!
Jag kan börja med att presentera mig själv, Jag är en tjej som älskar att ligga hemma och sova! Jag studerar och bor hemma med mina föräldrar för tillfället!
Jag är förlovad och ska snart gifta mig i sommaren vilket känns lite pirrigt.
Som sagt, jag älskar att sova och äta, att laga mat och baka är något som jag älskar att göra och vill utvecklas mer i och kanske blir framgångsrik inom det i framtiden, In shaa Allah (om Allah vill)
Sist, men absolut inte minst, jag är Stolt Muslim :)
 
Jag kommer inte berätta så mycket mer just nu, men följ gärna min blogg där jag kommer uppdatera minst två-tre gånger i veckan. Med tiden ökar jag självklart uppdateringen om det är så att önskan finns :)
 
Tack för mig och hej svejs :)

Silver Sister

Living Life At It's Best <3

RSS 2.0